مخزن گازوئیل – لیست قیمت تانکر گازوئیل پلی اتیلن ارزان
مخزن یا تانکر گازوئیل محصولی است که برای ذخیره و نگهداری ایمن گازوئیل ساخته شده و در صنایع گوناگون، بیمارستان ها، برج های مسکونی و … مورد استفاده قرار می گیرند. با توجه به قطعی های گسترده برق و گاز اهمیت استفاده از مخازن گازوئیل بسیار بیشتر شده است.
در صورتی که برای انتخاب این مخزن اطلاعات کافی نداشته باشید و محصول درستی انتخاب نکنید ممکن است مشکلات زیادی برای شما ایجاد شود.
در این صفحه ابتدا توضیحاتی در خصوص مخازن دخیره گازوئیل خواهیم داد و سپس قیمت، ابعاد و مشخصات بهترین و البته اقتصادی ترین مخزن های گازوئیل را خدمتتان معرفی می کنیم.

ابعاد و قیمت مخزن گازوئیل پلی اتیلن
قیمت مخزن گازوئیل پلی اتیلن با توجه به حجم آن متفاوت می باشد. در لیست زیر قیمت وابعاد انواع مخازن گازوئیل پلاستیکی (پلی اتیلنی) را مشاهده می نمایید.
بهترین مخزن گازوئیل
در حال حاضر مخزن گازوئیل پلی اتیلنی به دلیل ویژگی های همچون ذخیره ایمن گازوئیل، عدم نشتی، طول عمر بالا، قیمت مناسب و تعمیر آسان بهترین مخزن گازوئیل است. البته در حجم های بسیار بالا مخازن گازوئیل فلزی انتخاب بهتری هستند ولی در حجم های زیر 10 هزار لیتر مخازن گازوئیل پلی اتیلن انتخاب بسیار مناسبی هستند.
نکته بسیار مهم: هر مخزن یا تانکر پلی اتیلنی مناسب ذخیره گازوئیل نمی باشد. فقط مخزن پلی اتیلنی که به طور ویژه برای ذخیره سازی گازوئیل طراحی و تولید شده است باید مورد استفاده قرار گیرد.
مخزن گازوئیل پلی اتیلنی
- ساخته شده از مرغوب ترین پلی اتیلن
- ساختار تک لایه برای مشاهده سطح گازوئیل از خارج مخزن که شما را از تجهیزاتی مانند سطح سنج بی نیاز می کند
- لایه بیرونی دارای محافظ نور خورشید برای افزایش ایمنی و طول عمر مخزن
- امکان نصب انواع فیتینگ ها در سایز های مختلف برای لوله رفت، برگشت و هواکش
- خاصیت ضد خورندگی؛ مخزن با تماس گازوئیل دچار خوردگی یا زنگ زدگی نمی شود و نشتی نمی دهد
- نصب سریع و آسان
- موجود از حجم 80 تا 10000 لیتر ( آماده ارسال )
سازگاری مخزن پلی اتیلنی با گازوئیل
مخزن گازوئیل پلی اتیلنی به 2 دلیل سازگاری مناسبی با گازوئیل دارد و برای ذخیره طولانی مدت این ماده سوختی محصول ایده آلی است.
1- ساختار مخزن پلی اتیلن به شکلی است که ماده هایی با چگالی نزدیک به آب یعنی چگالی 1 کیلوگرم بر لیتر را به خوبی ذخیره می کند و گازوئیل هم چگالی متوسط 0.8 کیلوگرم بر لیتر دارد پس از این بابت کاملا برای مخزن گازوئیل پلی اتیلنی مناسب است.
2- دلیل دوم ذات خنثی پلی اتیلن است که با مواد شیمیایی و سوختی واکنش نشان نمی دهد و به همین خاطر دچار خوردگی یا زنگ زدگی هم نمی شود.
نکات ایمنی ذخیره و نگهداری گازوئیل در تانکر پلی اتیلنی
- تانکر را روی سطح صاف، بدون شیب و دور از هر گونه عامل اشتعال زا نصب کنید .
- در صورت تانکر گازوئیل دفنی، نیاز به ساخت اتاقک و دیوار چینی است. تانکر از هر طرف 5 سانتی متر با دیوار فاصله داشته باشد .
- هنگام نصب یک فرد ماهر توسط گردبر اتصالات را نصب کند و آن را آب بندی کند .
- به صورت دوره ای از مخزن بازدید کنید تا از عدم نشت خصوصا از قسمت اتصالات مطمئن شوید .
- در صورت بروز نشتی به سرعت آن را رفع کنید .
- تانکر گازوئیل را در فضای باز زیر سایه بان قرار دهید و در صورت نصب در محیط بسته حتما از تهویه هوای مناسب برای اتاق استفاده کنید.
- هنگام تخلیه و شارژ حتما یک کارشناس فنی در محل باشد تا سیال در حال ذخیره سرریز نکند.
- لیبل گذاری تانکر تاثیر بسیار زیادی در حفظ ایمنی دارد. حتما برچسب ” گازوئیل “، ” مواد اشتعال زا “، ” خطر “، ” سیگار کشیدن ممنوع ” یا معادل آن ها روی تانکر بزنید.
- برای حفظ ایمنی صددرصدی تانکر را بوسیله حفاظ و نرده محافظ از دیگر قسمت ها جدا کنید.
مخزن گازوئیل دست دوم
بازار خرید و فروش مخازن گازوئیل دست دوم به خوبی گرم است و در بسیاری از سایت ها آگهی های فروش و خرید مخزن گازوئیل دست دوم را پیدا می کنید. اما در این خصوص نگرانی های زیادی وجود دارد. مهم ترین نگرانی ها مرتبط با کیفیت مخزن شرایط نامناسب نگهداری شود باعث کاهش کیفیت و عمر مفید محصول می شود.
پس اگر قصد خرید تانکر گازوئیل کوچک آن هم برای ذخیره کوتاه مدت مواد سوختی را دارید می توانید سراغ تانکر های دست دوم در بازار بروید اما حقیقت این است که تانکر های دست دوم برای ذخیره گازوئیل در حجم بالا یا برای طولانی مدت اصلا مناسب نیستند.
شست و شوی مخزن گازوئیل
فرآورده های نفتی و مواد سوختی از جمله گازوئیل همیشه ناخالصی هایی دارند که این ناخالصی ها به مرور زمان در کف مخزن رسوب می کنند و ته نشین می شوند. بدی ته نشینی ناخالصی ها این است که بر روی کیفیت گازوئیل تاثیر می گذارند و به زبان دیگر هر قدر ناخالصی های بیشتری کف مخزن ته نشین شده باشد ، کیفیت گازوئیل ذخیره شده هم به همان مقدار کاهش پیدا می کند.
به همین خاطر است که شست و شوی این محصول اهمیت بالایی پیدا می کند.
مراحل شست و شوی مخزن یا تانکر گازوئیل
- مخزن را کاملا خالی کنید .
- در روش دستی، جارو یا برس سیمی را به مواد شوینده آغشته کنید و با حوصله مواد ته نشین شده را از بین ببرید.
- در روش نیمه اتوماتیک، از دستگاه واترجت صنعتی که از آب فشار بالا بهره می برد برای تمیز کردن مخزن استفاده کنید.
- مخزن را به خوبی آبکشی کنید تا ردی از مواد شوینده در کف و دیواره های مخزن نماند.
- چند ساعت صبر کنید تا مخزن کاملا خشک شود .
- با خیال راحت مخزن را مجدد پر کنید؛ دیگر خبری از کاهش کیفیت گازوئیل ذخیره شده نیست !
برای شست و شوی تانکر گازوئیل ، تانکر باید کاملا خالی باشد که می توانید گازوئیل را در تانکر دیگری بریزید یا این که لوله ورودی را قطع کنید و صبر کنید تا گازوئیل داخل تانکر کاملا استفاده شود. حالا 2 راه برای شست و شوی آن دارید. روش اول به صورت دستی است که یا فرد از طریق منهول باید وارد تانکر شود یا از بیرون تانکر با یک جاروی دسته بلند کف مخزن را به کمک مواد شوینده تمیز کند. رفتن فرد به داخل تانکر یک خوبی دارد که تسلط بیشتری دارد و می توان با کمک برس سیمی رسوب ته نشین شده را کاملا از بین برد. نکته مهم تهویه مناسب و استفاده از ماسک است تا دچار گرفتگی نفس نشوید.
در روش دوم می توانید از واترجت صنعتی برای تمیز کردن تانکر گازوئیل استفاده کنید. این روش مهارت بیشتری می خواهد و هزینه بر هم هست اما سرعت بالایی دارد و بسیار تاثیرگذار است.
پس از شست و شو تانکر را کاملا آبکشی کنید و اجازه دهید تا خشک شود تا دوباره گازوئیل را داخل تانکر بریزید.
آیا می توان با مخزن پلی اتیلن گازوئیل حمل کرد ؟
با اینکه برخی افراد بدون مشکل از مخزن پلی اتیلنی برای حمل گازوئیل استفاده می کنند اما باید توجه داشته باشید که مخزن پلی اتیلنی برای ذخیره و نگهداری گازوئیل طراحی شده است و حمل هر نوع ماده سوختی با آن، محصول را از شرایط گارانتی خارج می کند و به هیچ عنوان توصیه نمی شود.
برای حمل انواع مواد سوختی و شیمیایی بهتر است از مخزن آی بی سی یا همان مخزن مکعبی حفاظ دار 1000 لیتری استفاده کنید که به طور تخصصی برای همین کار طراحی شده است. حمل هر گونه سیال با محصولی که برای ذخیره و نگهداری در مکان ثابت طراحی شده، احتمال آسیب دیدن دیواره های مخزن و نشت مواد شیمیایی به محیط را افزایش می دهد.
اتصالات مورد نیاز تانکر گازوئیل
برای تانکر گازوئیل اتصالات از سایز ¾ اینچ تا 2 اینچ و حتی بالاتر نیز موجود هستند که با توجه به نیاز و کاربری باید یک سایز را انتخاب کنید. جنس اتصالاتی که برای تانکر گازوئیل استفاده می شود برنجی است که در کنار یک او رینگ وایتون تانکر را به طور کامل آب بندی می کند و از نشت گازوئیل به خوبی جلوگیری می کند.
مخزن گازوئیل در چه قالب هایی موجود است ؟
مخزن گازوئیل پلی اتیلنی تنها در قالب عمودی یا ایستاده و مخزن گازوئیل فلزی اغلب در قالب افقی یا خوابیده ساخته می شود که دلیل این موضوع حفظ ایمنی هر چه بیشتر مخزن است.
برای مثال مخزن پلی اتیلنی در قالب عمودی یا ایستاده بیشترین مقاومت را دارد چرا که در قالب خوابیده نقطه اتصال بدنه با پایه ها نقطه آسیب پذیری است و ممکن است بر اثر نگهداری طولانی مدت و البته عدم رسیدگی مناسب به مخزن، ماده ذخیره شده از همین نقاط نشتی بدهد. اما مخزن عمودی یا ایستاده هیچ نقطه ضعفی ندارد و با خیال راحت می توانید اقدام به ذخیره و نگهداری طولانی مدت ماده های سوختی سازگار با پلی اتیلن مانند گازوئیل کنید.
مخزن گازوئیل در چه حجم هایی موجود است ؟
مخزن گازوئیل پلی اتیلنی موجود در فروشگاه پلاستیک مخزن از حجم 80 لیتر تا 5000 لیتر است که پاسخگوی نیاز اکثر کاربری هاست. اگر در پروژه ای نیاز به ذخیره گازوئیل در حجمی بیشتر از 5000 لیتر دارید باید از چند مخزن کنار یکدیگر استفاده کنید.دلیل تولید تانکر گازوئیل پلی اتیلن تا حجم 5000 لیتر مسائل ایمنی است چرا که برای ذخیره طولانی مدت گازوئیل به طور ایمن حجم بالاتر از 5000 لیتر پیشنهاد نمی شود.
نصب تانکر گازوئیل پلی اتیلنی دفنی
امکان نصب مخزن یا تانکر گازوئیل پلی اتیلنی هم به صورت دفنی و هم به صورت رو زمینی وجود دارد. اگر قصد نصب تانکر گازوئیل دفنی را دارید نیاز به ساخت یک اتاقک ساده دارید تا تانکر را داخل آن قرار دهید.برای این کار اول اتاق چینی را با مصالح دلخواه انجام دهید فقط مطمئن باشید که دیوار توانایی تحمل وزن خاک را داشته باشد تا یک موقع خراب نشود و به تانکر آسیب برساند.
دیوار اتاقکی که می سازید باید از هر طرف حداقل 5 سانتی متر با تانکر فاصله داشته باشد تا هم بر روی دیواره های مخزن فشاری وارد نشود و هم در زمان بررسی های دوره ای، تعمیر مخزن یا سفت کردن اتصالات فضای کافی داشته باشید.
برای سقف اتاقک نیز می توانید از یک صفحه فلزی استفاده کنید که بهتر است دستگیره داشته باشد تا در صورت لزوم راحت آن را باز و بسته کنید و به تانکر دسترسی داشته باشید.
برای خرید و یا مشاوره تخصصی در خصوص انتخاب مخازن گازوئیل پلی اتیلنی با ما تماس بگیرید.